Tábory 2024

                             Naše tábory jsou pro děti od 5 - 10 let 

Pokémoni

 5.- 9. 8. 2024  

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho jedenadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se jeho otci stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil.



Petr Pan  

19.- 23. 8. 2024

Ve starém domě uprostřed Londýna vypráví malá Wendy každou noc svým bratrům kouzelné pohádky o šermířských soubojích, úžasných dobrodružstvích a hrůzostrašném kapitánovi Hookovi. Děti se ale samy stanou hrdiny ještě daleko většího dobrodružství, když do jejich pokoje jedné noci vlétne Petr Pan a zavede je skrze rozzářenou noční oblohu až do kouzelné Země Nezemě. 



Náčelníkův Odkaz

   12.- 16. 8. 2024

Kdo byl Tekumseh, jinak zvaný Zářící hvězda nebo také Letící šíp? Zpočátku to byl prostý bojovník. Když mu bylo necelých dvacet let, poprvé se střetl s bělochy.
Jeho velkým snem bylo sjednotit indiánské kmeny a tak je zachránit před zničením.
Vydejme se po stopách tohoto velkého muže, abychom ho blíže poznali a lépe pochopili jeho odkaz... 



Mauglí

                  26. - 30. 8. 2024

Když tygr Šérchán v džungli přepadne skupinu lidí všemu přihlíží panter Baghíra. Ten si všimne opomenutého batolete, kterého před krvežíznivou šelmou zachrání. Přinese ho ke smečce vlků, která rozhoduje, jestli si malého Mauglího ponechat. Nakonec i díky alfa samci Akelovi rozhodnou pro milost a lidské mládě nastupuje výcvik jako každý jiný vlk. Šérchán však nezapomněl, že tenkrát v džungli nedokončil, co začal, a má v plánu tuto svoji nedůslednost napravit.

PŘIHLÁŠKY

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky